Štvrtá Pôstna NEDEĽA – nedeľa radosti

Streda17.3.Sv. Patrika, biskupa spomienka
Štvrtok18.3.Sv. Cyrila Jeruzalemského, biskupa a učiteľa Cirkvi spomienka
Piatok19.3.Sv. Jozefa, ženícha preblahoslavenej Panny Márieslávnosť
Nedeľa21.3.PIATA PÔSTNA NEDEĽAslávnosť
  • Liturgiu domácej cirkvi nájdete tu na našej stránke v oznamoch.
  • 13.3. (včera) bola spomienka na výročie zvolenia Svätého Otca pápeža Františka (13.3. 2013) – nezabudnime ho sprevádzať v modlitbách
  • 19.3. je slávnosť sv. Jozefa. Oslávme tohto mocného orodovníka Cirkvi, ako sa len dá. Nebeský Otec zveril svojho Syna a starostlivosť o Svätú rodinu sv. Jozefovi. Práve toto Božie gesto by nám malo pripomenúť, že sv. Jozef má pre Cirkev ale aj jej bunky – jednotlivé rodiny a spoločenstvá ohromný význam. Možnosť získať milosti a odpustky v tomto roku sú zverejnené na stránke Vatikánu. Pápež František pri príležitosti tohto sviatku otvára Rok rodiny – ako príležitosť na evanjelizovanie rodiny. Slávnostná sv. omša vrámci súčasných možností bude online z nášho kostola v piatok (ako býva) o 18:30.
  • Budúcu nedeľu je zbierka na pomoc prenasledovaných kresťanom a vojnovým utečencom. Plagátik s informáciami a číslom účtu nájdete vo výveske kostola alebo tu cez odkaz.  ( IBAN SK93 1100 0000 0029 4546 3097 )
  • Úmysly na svätých omší na máj ešte zapisujeme – nahlásiť sa dajú telefonicky alebo mailom. Najlepšie v utorok od 15:00 – 17:00.
  • Modlitba krížovej cesty. Pozývame vás na modlitbu krížovej cesty v nedeľu z našej farnosti o 15:00. Dnes ju vedú naši mladí z oratória z Juhu. Po krížovej ceste je ešte čítanie listu Svätého otca k roku sv. Jozefa.
  • Dnes v nedeľu (14.3.) bude online stretnutie s rodičmi a prvoprijímajúcimi o 16:30. Ak vám neprišla pozvánka mailom, ozvite sa.