Majáles 2024

Tohtoročný MAJÁLES dopadol lepšie, ako sme dúfali!Po prekonaní viacerých prekážok a pozbieraní odvahy na organizáciu sa nakoniec uskutočnil v sobotu 18. mája.Už od obeda sa pracovalo na výzdobe a úprave nášho Oratka na túto príležitosť – síce v menšom tíme, ale veľmi výkonnom. A že to za to stálo! (Pokojne sa sami presvedčte mrknutím do galérie.)

Nebol to však jediný highlight tejto akcie…

Väčšina mladých, od prípravkárov až po vysokoškolákov, sa pozbierala okolo siedmej a párty sa mohla začať. Začali sme symbolicky belgičákom, pokračovali bansami a ľudovkami ‘do skoku’, až kým sa nezotmelo. Vtedy zábava vrcholila, ako aj počet účastníkov, ktorý narástol na neočakávaných 43. Páry sa striedali tak rýchlo, ako žánre. Ani sme si nevšimli ako, a bol čas na večeru. Bagety so samoobsluhou zožali obrovský úspech, rovnako ako zmrzlina cez druhú (neskorú) večeru.Oratkom otriasala radosť a číra esencia mladosti až do noci. Okolo pol jednej sme sa začali pomaly rozpŕchať a upratovanie vydržali len tí najvernejší.

Odviazanosť v tanečných krokoch, občasné premietanie hokeja a mnoho prekvapení perfektne charakterizujú druhý ročník znovuzrodeného Majálesu. Veríme teda, že určite nebude posledný.

FOTKY